Meteen naar de inhoud

Zakelijk internet en bellen

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”adwordsmenu”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Zakelijk internet en bellen voor ZZP-er

 

Buiten het regelen van zaken die direct betrekking hebben op je service of product, zijn er nog een hoop andere zaken die geregeld dienen te worden bij het opstarten van je bedrijf. Denk hierbij aan internet en bellen. Veel internetproviders bieden verschillende bundels aan als het gaat om zakelijk internet en bellen. Zo kun je als ZZP-er of MKB gemakkelijk een abonnement afsluiten voor je bedrijf. Hieronder lees je wat je moet weten bij het uitkiezen van zakelijke abonnementen.

 

Het verschil

Tussen consumenten en zakelijke pakketen zitten veel verschillen. Een zakelijk gebruiker heeft natuurlijk andere verwachtingen van een internetabonnement dan een consument. Het verschil in zakelijke en consumenten pakketten zijn bijna nooit te vinden in snelheid, maar in het aantal uitgebreide opties die erbij worden aangeboden, zoals diensten als een 24-uurs bereikbaarheid van de helpdesk, zekere pindienst, vaste IP-adressen en een hoge up-time.

 

Aanbieders

De vele verschillende diensten die aangeboden worden, maken het niet makkelijker om een keuze te maken voor een bepaalde provider. Het verschil in aansluitkosten, maar ook het verschil in het aanbod van aanvullende pakketten als tv- en radio, geven duidelijk voor- en nadelen aan bij de verschillende providers. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij het verschil tussen de grootste providers voor je op een rijtje gezet.

 

Ziggo Zakelijk

Ziggo is door tweakers voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. De provider biedt twee soorten bestelstraten aan, namelijk Connect ZZP en Connect MKB, die hier verder zullen worden toegelicht.

 

Connect ZZP
Bij Ziggo staat de ondernemer centraal. Het bedrijf is van mening dat een abonnement moet kunnen worden aangepast aan jouw behoeften op dat moment. Daarom kun je bij Ziggo je eigen pakket samenstellen en aanpassen zodra dit nodig is. Ziggo biedt voor elk type ZZP’er een product op maat. Als je veel online bent of juist veel belt, je kunt zelf de ideale mix van de producten samenstellen. Bij de alles-in-één pakketten zit sowieso:

 
• Internet tot 500 Mbit/s, vast bellen en TV;
• Met meerdere apparaten online;
• Internetbeveiliging;
• Wifispots;
• Een bereikbaarheid van de klantenservice van 24 uur per dag.

 
Tijd om bij te komen van het harde werken? Dan bieden alle pakketten ontspanning met digitale TV.

 

Connect MKB
De volledige internet- en telefonieoplossing voor MKB zodat je altijd bereikbaar bent voor je klanten, dat biedt Ziggo met Connect MKB. Je kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past, op gebied van aanvullende pakketen, internetsnelheid en het contract dat je afsluit. Ziggo heeft specifieke oplossingen voor het MKB, waarbij sowieso inbegrepen zit:

 
• Supersnel en betrouwbaar internet tot 500 Mbit/s download en 50 Mbit/s upload via de kabel en bellen;
• 5 vaste IP-adressen;
• Een betrouwbaarheid van 99,8% en anders probleemloze monteurhulp;
• Servicegarantie, ook in het weekend.

 
Dit pakket is uit te breiden met Zakelijk Hosted Bellen, Multi Wifi, Pin Zekerheid en Ziggo Mobiel Zakelijk.

 

Tele2 Zakelijk

Tele2 kun je kiezen uit twee soorten internetabonnementen, namelijk internet via DSL (tot 80 MB/s) of internet via glasvezel (tot 1000 MB/s). Hierbij wordt je voorzien in een permanente, snelle en betrouwbare internetverbinding. Je krijgt standaard 8 IP-adressen en er is een beschikbaarheidsgarantie van 99,8%. Naast deze standaard opties kun je kiezen voor aanvullende opties, namelijk: DDoS-protection, Alarm over IP, Pinnen over IP, Managed Security Suite (firewall oplossing).

 
Naast internet biedt Tele2 ook vaste telefonie. Je kun hierbij kiezen voor analoog, via internet of in combinatie met mobiele telefonie van Tele2. Je kunt dan kiezen voor ISDN, dit kun je bij Tele2 volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Je bent altijd bereikbaar, omdat hettelefoonverkeerd direct is aangesloten op het betrouwbare netwerk van Tele2. Daarnaast bespaar je veel op de gesprekskosten! Voor meer informatie over Tele2 zakelijk, kijk op de website.
 

KPN Zakelijk

Bij KPN vind je zakelijk internet standaard in twee snelheden, namelijk 20 of 60 MB/s. Kijk je naar Alles-in-1 pakketten, dan is er keuze uit Alles-in-1 Instap, Standaard en Premium. Het verschil tussen deze pakketten vind je vooral in de internetsnelheid, de inbegrepen extra´s en het aantal tv-ontvangers.
 
Alles-in-1 ZZP
Bij Alles-in-1 voor ZZP zit interactieve TV, Internet (tot 60 Mbit/s down- en 6 Mbit/s upload) en Bellen. Het is afhankelijk van het pakket hoe deze onderdelen worden ingevuld, wel zijn deze pakketten sowieso inclusief:

 
• Zorgeloze installatie en 100% installatiegarantie;
• Gratis 24/7 klantenservice;
• Betrouwbaar netwerk.

 
Je kunt je pakket altijd uitbreiden met verschillende opties, zoals extra internetsnelheid of glasvezel, televisie-opties, belbundels en internetopties.

 
Internet en Bellen MKB
Bij KPN stel je gemakkelijk je internet (tot 80 Mbit/s down- en 8 Mbit/s upload) en bellen (tot 4 gelijktijdige gesprekken) pakket samen. Het is afhankelijk van je pakket hoe deze onderdelen worden ingevuld, maar er zit sowieso bij:

 
• Betrouwbaar en stabiel netwerk;
• Gratis draadloos netwerk;
• Internetsnelheid die bij jouw bedrijf past;
• ICT service
• KPN Zapper
• VolP Toolbar

 
Je kunt het pakket altijd uitbreiden, bijvoorbeeld met Zakelijk Pinnen en Onbeperkt Bellen. Voor meer informatie en de prijzen, kijk je op de website.

 

Tips

Naast het vinden naar passend abonnement voor internet en bellen is het ook belangrijk om een passend boekhoudprogramma te kiezen. Hiermee bespaar je veel tijd. Kijk op onze pagina online boekhouden voor een vergelijking.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]