full
border
#666666
https://eigenondernemingstarten.com/wp-bassie/themes/smartbox-installable/
https://eigenondernemingstarten.com/
#FDBF4C
style2

Website

header

Website uitbesteden of zelf doen

Tegenwoordig is het voor elke ondernemer belangrijk om online actief te zijn. Helemaal als startende ondernemer kan het internet voor jou het verschil maken. Als je hier geen verstand van hebt kan dit allemaal erg ingewikkeld zijn en veel tijd in beslag nemen. Op onze pagina over websites vind je alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een website.

 

Uitbesteden

Onze filosofie is dat iedereen moet doen waar ie goed in is. Daarom zijn wij gaan zoeken naar het perfecte online marketing bedrijf voor startende ondernemers. Onze keus is hierin gevallen op 2Beoptimized. Dit bedrijf bestaande uit jonge, creatieve en zeer deskundige online marketeers is de perfecte online marketing partner voor startende ondernemers. Zij zijn in staat voor jou een website te maken, deze door middel van SEO goed vindbaar in google te maken en het onderhoud van de website en/of social media in handen te nemen.

Wil jij het liever zelf doen? 2Beoptimized biedt ook online marketing en SEO (zoekmachine optimalisatie) trainingen. Na deze trainingen beheerst jou bedrijf de basis van online marketing en SEO, waarmee jullie veel meer uit jullie website kunnen halen.

 

Zelf doen

Je kan het ook zelf doen. Om mensen hierin een beetje op weg te helpen hebben wij een lijstje gemaakt met wat je allemaal moet regelen.

 

1. Domeinnaam

Een domeinnaam is de link van je website. Wij raden je aan voor een domeinnaam te kiezen die relevant is aan je bedrijfsnaam of de activiteiten de je uitvoert. Grote bedrijven hebben eigenlijk altijd hun bedrijfsnaam als domainnaam, bijvoorbeeld www.apple.com. Kleinere bedrijven en vooral online bedrijven hebben vaak domeinnamen waarin ze hun product of service verwerken, bijv. http://www.groenestroomvergelijken.com . Als je bedrijf internationaal actief is raden wij je aan een domeinnaam te nemen die eindigt op .com.

Tip! Omdat erg veel domeinnamen al bezet zijn en er veel bedrijven zijn die erg veel geld vragen voor bepaalde domeinnamen is het slim om voordat je een naam voor je bedrijf kiest je eerst kijkt of de domeinnaam beschikbaar is en deze gelijk registreerd. Op Argeweb kan je erg goedkoop een domeinnaam registreren.

 

2. Hosting

Elke website heeft een server nodig om op te kunnen draaien. Dit heet hosting. Online zijn er honderden hosting aanbieders te vinden waardoor er veel concurrentie is op prijs en kwaliteit. Wij raden je aan de hosting bij Argeweb te regelen, zij bieden hoge kwaliteit hosting, bieden dit voor een aantrekkelijke prijs en hebben erg goede service.

argeweb

 

3. Webdesign

Webdesign is erg belangrijk. Met een mooie en goed werkende website word je bedrijf professioneler ingeschat, lezen mensen meer pagina’s en groeit de kans dat websitebezoekers klanten worden aanzienlijk. Veel bedrijven kunnen je helpen door een opzet te maken waarin je zelf gemakkelijk tekst, foto’s, filmpjes enz. kan toevoegen.

 

4. Social media

Social Media is tegenwoordig erg belangrijk voor bedrijven. Zowel in Business-2-Consumer (B2C) en Business-2-Business (B2B) gebruiken veel bedrijven social media om te netwerken en de band met partners of klanten te versterken. Ook worden er via social media veel aan marketing en sales gedaan. Voor bedrijven is Twitter een uitstekend platform om nieuwe partners te vinden en is Linked-in een mooi platform om naar op zoek te gaan de perfecte werknemer.

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
fadeInDown
loading
off