Ga naar de inhoud

Online boekhouden

Online boekhoudprogramma´s voor starters en ZZP-ers vergelijken

Ben je geïnteresseerd geraakt in het online boekhouden? Hieronder hebben wij een aantal programma´s voor je op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en bekijken welke het beste bij jou en je bedrijf past.

 

Voordelen aan online boekhouden

Tijd winst

Je hoeft de gegevens maar eenmaal in te vullen. Dit kan op elk moment van de dag, waar je ook bent. Dit is handig want met een “papieren boekhouding” spaar je alles op. Hierdoor ben je lang bezig en ben je eerder geneigd fouten te maken. Met een online boekhouding loop je niet tegen deze problemen aan.

Inloggen met meerdere accounts

Je kunt op de online omgevingen met meerdere accounts inloggen. Als je samen met een compagnon samenwerkt is dit makkelijk. Zo blijft de boekhouding up-to-date, kun je taken verdelen en is het zichtbaar wie welke taak heeft uitgevoerd.

Controle

Je kunt je accountant toestemming geven om mee kijken met jouw boekhouding. Zo kan hij op elk moment passend advies geven. Dit scheelt tijd maar ook geld, je accountant heeft gelijk een overzicht dus hoeft zich niet opnieuw in te lezen. Win, win!