Meteen naar de inhoud

Count Me Online

Bedrijf: Count Me Online
Branche: Web ontwikkeling & Internet Marketing
Contactpersoon: Nicole van der Draaij
Email: nicole@count-me-online.nl
Website: www.count-me-online.nl
 

1. Omschrijf in 1 of 2 zinnen de belangrijkste activiteiten van uw onderneming?

Het leveren van betaalbare websites gecombineerd met internet marketing voor direct online succes. Onze klanten zijn voornamelijk kleine en middelgrote websites.
 
 

2. Hoe bent u op het idee gekomen om een eigen bedrijf te beginnen?

Mijn hele leven heb ik gedroomd van een eigen onderneming, maar eerst wilde ik ervaring opdoen bij diverse bedrijven om mijn sterke en zwakke punten te kunnen bepalen. Toen ik een aantal jaren na mijn studie in mijn toenmalige baan in aanraking kwam met web ontwikkeling en internet marketing wist ik precies dat dit hetgeen was waar ik mee verder wilde.
 
 

3. Voor welke rechtsvorm heeft u gekozen en waarom deze rechtsvorm?

Count Me Online is een eenmanszaak, ik werk met professionele freelancers in Argentinië waar de loonkosten lager zijn, zodat ik mijn diensten voor een betaalbare prijs kan aanbieden.
 
 

4. Hoelang bent u ongeveer bezig geweest met de voorbereidingen voor het opstarten van uw onderneming?

Inclusief het volgen van diverse specialistische opleidingen en het ontwikkelen van het concept en mijn website is de opstartperiode ongeveer een half jaar geweest. In deze periode werkte ik al voor diverse klanten, waardoor ik direct de investeringen met de opbrengsten gelijk kon trekken.
 
 

5. Bent u tijdens deze voorbereidingen en tijdens het opstarten van uw eigen onderneming tegen conflicten aangelopen met derden zoals de gemeente? (zo ja, zou u dit kunnen toelichten met een voorbeeld)

Omdat Count Me Online volledig online en virtueel te managen is, heb ik niet te maken gehad met diverse vergunningen of beperkingen. Ik werk momenteel zelf vanuit Argentinië, maar mijn klanten zitten voornamelijk in Nederland. Dit maakt hetgeen wat ik doe zeer flexibel en onafhankelijk.
 
 

6. Wat zijn voor u de voor- en nadelen van het hebben van een eigen onderneming?

Het grootste voordeel in het geval van Count Me Online is de flexibiliteit ,waar ik ook ben ter wereld kan ik mijn bedrijf met mij meenemen. Daarbij is het heel uitdagend om verantwoordelijk te zijn voor je eigen inkomen, te kunnen bepalen welke strategie je wilt volgen of op welke manier je je diensten wilt ontwikkelen.

Een nadeel is de onzekerheid, je weet niet hoeveel opdrachten er volgende maand zullen binnenstromen. Ook de discipline opbrengen hebben om je bedrijf constant te ontwikkelen is een belangrijk, dit moet je kunnen. Terwijl je bezig bent met alle opdrachten moet je tegelijkertijd denken aan de ontwikkelingen en strategieën voor de toekomst en groei van je onderneming.
 
 

7. Wat zijn volgens u de belangrijkste eigenschappen waarover een ondernemer moet beschikken wanneer deze een eigen onderneming wil opstarten?

– Zelfstandigheid
– Doorzettingskracht
– Passie voor het vak
– Visie
– Het vermogen om dingen los te laten, je kunt niet alles zelf doen

 
 

8. Hoe ziet uw onderneming er over 5 jaar uit?

Over 5 jaar is Count Me Online uitgegroeid tot een begrip bij jonge en startende ondernemers. Door positieve ervaringen van voormalige klanten weet iedereen van Count Me Online af!
 
 

9. Heeft u tips voor startende ondernemers?

Nooit bang zijn om je zekerheid op te geven, als je graag genoeg wilt maak je een succes van je onderneming. Als je weet waar je heen wilt, bereik je minstens het dubbele!

 

Tip van Eigenondernemingstarten.com

Kijk eens op onze pagina online boekhouden. Daar vind je een vergelijking van handige online boekhoudprogramma´s om je te helpen met je administratie als startende ondernemer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*