Meteen naar de inhoud

Teksten schrijven

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”adwordsmenu”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Zelf doen of uitbesteden: teksten schrijven

 

Het belang van een goede tekst

Een goed product of dienst verkoopt zichzelf als je je doelgroep op de juiste manier weet te overtuigen. Maar hoe doe je dat? Daarvoor heb je in ieder geval een professionele tekstschrijver nodig. Iemand die de doelgroep kan interesseren en weet hoe dit aangepakt moet worden.
 

Waar zorgt een goede tekstschrijver voor?

Een tekstprofessional zorgt voor een natuurlijk geschreven tekst die kwaliteit uitstraalt. Natuurlijk kun je ook zelf je teksten schrijven maar bij het starten van een eigen onderneming zijn er al zoveel zaken waar je je mee bezig moet houden. De juiste aandacht voor de teksten schiet er dan snel bij in. Hoe fijn als een tekstprofessional ervoor zorgt dat uw teksten overtuigen? Een prettig leesbaar verhaal, precies zoals het hoort. Of het nu gaat om een nieuwsbrief, een brochure of de teksten voor uw website.
 

Goede SEO, belangrijk voor uw website

Tegenwoordig is een goede website voor ieder bedrijf onmisbaar. Maar wat is een goede website? Naast een professionele uitstraling voor de doelgroep is het van groot belang dat uw website gevonden wordt. Dit bereikt u door uw teksten te optimaliseren voor zoekmachines, oftewel SEO. Op Tekstklik vindt u tekstschrijvers die hierin gespecialiseerd zijn, ook voor bestaande teksten.
 

Hoe vind ik een goede tekstschrijver?

Op Tekstklik.nl vindt u een overzicht van tekstschrijvers en vertalers. Met handige zoekfilters selecteert u eenvoudig en snel een geschikte tekstprofessional. U kunt selecteren op vakgebied en specialisme maar ook op uurtarief en regio. Zo vindt u altijd een tekstprofessional die bij u past. Iemand die graag het schrijfwerk voor u uit handen neemt!
 

Een aantal tips

We hebben alvast een aantal tips voor een goede (web)tekst voor u op een rij gezet:
– Gebruik veel titels en subtitels boven alinea’s. Zorg dat deze opvallen door het lettertype groter of vetter te maken.
– Plaats tussen de alinea’s witregels voor een prettiger leesbaar geheel.
– Schrijf in korte en bondige zinnen en wissel deze af met zo nu en dan een langere zin. Hierdoor raakt de lezer geboeid.
– Begin een zin soms ook met een voegwoord (en, of, maar, voor). Dit is aangenaam en duidelijk voor de lezer.
– Schrijf eenvoudig en vermijd vakjargon (tenzij je gericht voor een bepaalde doelgroep schrijft).
– Maak bij een webtekst gebruik van duidelijke links.
– Vermijd afkortingen.
– Zorg voor consequent taalgebruik (hebt of heeft, je of u).
– Verlevendig de tekst met foto’s en illustraties.
– En misschien wel het allerbelangrijkst: zorg voor een foutloze tekst….
 

Tips

– Eenvoudig online je administratie bijhouden of facturen? Kijk op onze pagina online boekhouden
voor onze tips en een vergelijking van boekhoudsoftware.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*